ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΚΩΦΑ ΚΑΙ ΒΑΡΗΚΟΑ ΑΤΟΜΑ

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι ψυχολόγος και το όνομά μου είναι Ντόρα Αλιγιζάκη.

Ανακοινώνουμε με χαρά ότι το κέντρο λόγου Το Πυργόλεξο οργανώνει φέτος ομάδες υποστήριξης-συμβουλευτικής με κωφά και βαρήκοα άτομα, φυσικά στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα! Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε ό,τι σας απασχολεί!

Με χαρά θα σας περιμένουμε στο κέντρο μας!

 

Η ψυχολόγος της δομής μας, Ντόρα Αλιγιζάκη, έχει σπουδάσει τη Νοηματική Γλώσσα στο σύλλογο Αρκάδι, στο Ρέθυμνο.

Παρουσίασε την έρευνά της, με τίτλο "Αφηγήσεις Κωφών ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται ως χρήστες ουσιών - Έρευνα στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα", στο παγκόσμιο συνέδριο Αφηγηματικής στην Ολλανδία τον Ιούλιο του 2018 μιλώντας για το φαινόμενο της χρήσης και εξάρτησης ουσιών σε κωφά και βαρήκοα άτομα.

Διεξάγει συνεδρίες και παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στη Νοηματική Γλώσσα, καθώς θεωρούμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα στην επικοινωνία.

Η Νοηματική Γλώσσα είναι μια ολοκληρωμένη και πλούσια γλώσσα και κάθε επαγγελματίας υγείας οφείλει να τη γνωρίζει όταν συνεργάζεται με κωφά και βαρήκοα άτομα. 

Σας περιμένουμε, γονείς και παιδιά, για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε μαζί σας ό,τι σας απασχολεί και προβληματίζει ή ό,τι θέλετε να βελτιώσετε!

 

Για πληροφορίες στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

To pirgolexo © 2017